σπανουλησ

1 day agoΠερίπου 250 φίλαθλοι του Ολυμπιακού πήγαν έξω από το σπίτι του Βασίλη Σπανούλη κι αποθέωσαν τον εμβληματικό αρχηγό των Πειραιωτών. Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ της Μπράϊτον είναι αυτός που θα αποκτηθεί για την θέση του ακραίου αμυντικού με τον 20χρονο αριστερό μπακ από την Πολωνία να αγωνίζεται και στο δεξί άκρο της άμυνας.


Redtheos24 Spanoylhs Den 8a Einai Filiko Sports Jersey Jersey Sports

Α ρε Ντούντα ΔΑΣΚΑΛΕ ΗΓΕΤΗ.

σπανουλησ. 1 day agoΗ ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ απέναντι στη Λαμία στο 67 με τον Αραούχο να δίνει τη λύση στην Ένωση με δυνατό σουτ. Συντετριμμένος δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος αποχαιρέτησε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Και το όνομα αυτής Αλεξάνδρα.

Η κηδεία του θρυλικού Ντούντα έγινε το μεσημέρι στο Βελιγράδι με όλους τους πρώην συνεργάτες και παίκτες του να είναι εκεί για να τιμήσουν την. Λίγες ώρες μετά το άκουσμα της δυσάρεστης είδησης του θανάτου του Ντούσαν Ίβκοβιτς ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε τον θρυλικό κόουτς με ένα μήνυμα που συγκλονίζει. 2 days agoΟ Μίσκο Ραζνάτοβιτς ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη που βρέθηκε και εκείνος στο Βελιγράδι για.

Ο Κώστας Μανωλάς έκανε την επιλογή της ζωής του. 1 day agoΜερίδα οπαδών των ερυθρολεύκων έκανε έκπληξη στον Kill Bill το απόγευμα της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου πηγαίνοντας έξω από το σπίτι του μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα για να τον αποθεώσει και να τραγουδήσει ρυθμικά το. Ο Κουν Αγκουέρο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα 2021 joan monfort ap photo.

Ήσουν το ίδιο το μπάσκετ είμαι συντετριμμένος. Δείπνησαν παρέα Σπανούλης Μπατίστ pic Ο Βασίλης Σπανούλης βγήκε για φαγητό με τον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό Μάικ Μπατίστ ενώ μαζί τους βρέθηκε και ο Ντούσαν Βούκσεβιτς. Σε ευχαριστώ που υπήρξες μέντοράς μου και ήσουν πάντα δίπλα μου.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν. Τα Bruno Valenti δραστηριοποιούνται από το 1982 στην ανδρική ένδυση και το γαμπριάτικο κοστούμι με. Εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τον Νοέμβριο αναμένεται να μείνει ο Σέρχιο Αγκουέρο αφού το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι μεγαλύτερο από ότι αρχικά.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Πράβετς και στην βουλγαρική πόλη πλέον βρίσκεται ακόμα ένα μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου μαζί με τον 11χρονο Θανάση τον 9χρονο Βασίλη τον 8χρονο Δημήτρη την 6χρονη Αιμιλία την 4χρονη Αναστασία και την 15 ετών Αλεξάνδρα έκαναν πολυήμερες διακοπές στην Κρήτη ενώ. Ο λόγος για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ με το νέο.

Πιο συγκεκριμένα στην ανάρτηση του ο V-Span αναφέρει. Οι παρτενοπέι εξακολουθούν να ζητούν 15 εκ. Ησουν το ίδιο το μπάσκετ λέει στο μήνυμά του ο Βασίλης Σπανούλης για τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Το απόγευμα της Τρίτης 318 μια ημέρα πριν μπει το φθινόπωρο η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης βάφτισαν υπό άκρα μυστικότητα το έκτο τους παιδί. Λίγο πριν μπει και επίσημα το φθινόπωρο οι ευτυχισμένοι γονείς έκαναν τη. Το συγκλονιστικό μήνυμα του Βασίλη Σπανούλη για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς ο οποίος άφησε την Πέμπτη 169 την τελευταία του πνοή.

Με αυτά τα λόγια η ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport αναφέρει σήμερα ότι ο Ελληνας διεθνής αμυντικός απομακρύνεται από τη Νάπολι πλησιάζοντας προς τον Ολυμπιακό. Αμετακίνητη στις απαιτήσεις της για τον Κώστα Μανωλά δείχνει η Νάπολι σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία. Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου επέλεξε η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης για να βαφτίσουν το έκτο τους παιδί.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την έκτη. ευρώ για να τον παραχωρήσουν στον Ολυμπιακό κάτι που κρατάει. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης αφού πριν από μικρό χρονικό διάστημα βάπτισαν την μικρή τους κόρη το έκτο κατά σειρά παιδί τους.


297 Moy Aresei 0 Sxolia Olympiacos Fervent Supporter7 Olympiacosfc Chmorr56 Sto Instagram Basilhs Spanoylhs Vassilis7span H Istoria 8a Grapsei


Spanoylhs Hr8e H Wra Na Stamathsw Apo Thn E8nikh Video Mens Tops Polo Shirt Men S Polo Shirt


Spanoylhs Dikh Moy H Ey8ynh Cynews Tv Mens Tops Sports Jersey Tank Man


Sergkei Panof Den Exei Spanoylh H Tsska Mpasket


Spanoylhs Na Metaniwsoyn Aytoi Poy Brizoyn Oikogeneies Kai Paidia Wrestling Sumo Wrestling Sumo


B Spanoylhs Sports Sports Jersey Basketball


Redtheos24 Sto Top 10 O Spanoylhs Video Wrestling Sumo Wrestling Sumo


Redtheos24 Xol O Spanoylhs Einai Poly Kalos Real F King Good Sports Jersey Basketball Court Sports


Basilhs Spanoylhs Prwtos Skorer Sthn Istoria Ths Euroleague Videos Photos Sports Jersey Piran Jersey


Redtheos24 Paei Gia Rekor O Spanoylhs Blog Posts Places To Visit Blog


San Shmera Gennh8hke O Basilhs Spanoylhs Tank Man Mens Tops Men


Spanoylhs Fobero Synais8hma Sports Jersey Afl Blog Posts


Basilhs Spanoylhs Mens Tops Tank Man Men


Spanoylhs Den Einai Wraio Na Apoxwroyn Tetoioi Paiktes Blog Sports Blog Posts


To Termatise O Mvp Spanoylhs Http Www Greekradar Gr To Termatise O Mvp Spanoulis Sports Jersey Sports Jersey


Redtheos24 Mvp Spanoylhs Kai Sloykas Man Of The Match Game 1 Movie Posters


H Zwh Me Kai Xwris Ton Spanoylh Sports Jersey Places To Visit Jersey


Basilhs Spanoylhs Katalaniko Xrysafi Gia Ton Kill Bill Sports Jersey Jersey Kill Bill


Redtheos24 Lotzeski Boh8hsan Spanoylhs Kai Soyt Tank Man Mens Tops Sports Jersey